Bize Yaz

×
Merhaba, Başarı Garantili Eğitimlerimiz ile ilgili bilgi almak ister misiniz ?

Blog

Yenilikler ve Duyurular

İNGİLİZCE NASIL ÖĞRENİLİR?

İNGİLİZCE NASIL ÖĞRENİLİR?

İNGİLİZCE NASIL ÖĞRENİLİR?

Beylikdüzü İngilizce kursu

İngilizce, her yaştan her bireyin eğitim ihtiyacını hissettiği küresel ortak dildir. Dünyayı anlamak ve yorumlamanın yanı sıra mesleki olarak ve eğitim süreçlerinin içerisinde yeterince İngilizce biliyor olmak mevcut konumumuzu güçlendirme müze veya daha ileri seviyelerde kariyer planlamaları yapabilmemize yardımcı olacaktır. Tabii İngilizce öğrenmek kendi başınıza başarabileceğini bir iş değildir. Bu noktada Beylikdüzü İngilizce kursu programlarını incelemeli ve size en uygun eğitim programını tercih etmelisiniz. İngilizce kursu seçerken, İngilizce kursu fiyatları yerine kursların niteliklerini ve size sağlayabileceklerini incelemeniz çok daha doğru bir yaklaşım olacaktır.

İngilizce nasıl öğrenilir?

Bir dili öğrenmek, başka bir dili anadili olarak konuşuyor olanlar için bazı zorlukları barındıran bir süreçtir. Öğrenilmiş bilgiyi değiştirmek veya bu kurallar içerisinde farklı kuralları öğrenmek, hiç bilmediğimiz bir şeyi öğrenmekten çok daha zor olabilir. Amerikalı bir bebek kendi dilini Elbette bizim İngilizce öğrendiğimiz gibi öğrenmez. Aslında bu süreç onun için yaklaşık 4 ile 6 yıl kadar zamana mal olacaktır. Biz ise hâlihazırda bir dili konuşuyor iken başka bir dili öğrenmeye çalışırız. Yabancı dil eğitimi programlarında, eğitim uzmanlarının üzerinde en çok durdukları husus, tam olarak bu noktaya işaret eder. Çünkü bir ana dili konuşan bireylerin, yeni öğrendikleri dili kendi dilleri üzerinden şekillendirmeye çalışma çabaları vardır. Türkçe düşünüp, Türkçe dil kuralları içerisinde İngilizce konuşmaya çalıştığımızda; birçok noktada iki dilin birbiriyle uyuşmadığını fark ederiz. Beylikdüzü İngilizce kursu programları içerisinde bu handikapları üstesinden gelecek gerçek anlamda İngilizce öğrenme sonucunu elde edebileceğiniz eğitim standartlarını elde edersiniz. İngiliz Akademi olarak biz; dünyanın en modern İngilizce eğitim programlarını kullanır, öğrencilerimizin sıkılmadan mümkün olan en doğru eğitim sistemini sahibi olmasını sağlarız.

İngilizce nasıl öğrenilir veya İngilizce nasıl öğretilir sorularının cevaplarını yıllardır irdeliyor ve eğitim programımızı, İngilizcenin anadil olarak konuşulduğu ülkelerden alıyoruz. Hangi yaşta olursanız olun ve hangi amaçla İngilizce öğrenmek isterseniz isteyin bizimle doğru hedefe ulaşacaksınız. Geleneksel İngilizce kursu programlarının aksine, okullarda aldığınız eğitimi programlarından farklı, kapsamlı ve nitelikli bir eğitimi bizim sonumuz Beylikdüzü İngilizce kursu programlarında en uygun koşullarla elde edebilirsiniz.

Yabancı dil eğitiminde yeni standartlar

Ülkemizde uzun yıllardır okullarda verilmekte olan İngilizce eğitimi; hepimizin bildiği üzere tam olarak efektif sonuçlar ortaya koymaktadır. Bu durumun birçok sebebi olduğu gibi; temel olarak okullarda yegâne uğraşın yabancı dil olmamasından kaynaklandığı söylenebilir. Kısıtlı sürelerde belli başlı eğitim programlarının, modifiye edilmeksizin öğrencilere sunulması ve tamamen kâğıt üzerinde bir eğitim sürecinin devam etmesi kaçınılmaz olarak bu sonucu ortaya çıkarır.

Beylikdüzü İngilizce kursu programlarında öğrenciler uzmanlıkları yalnızca yabancı dili olan bir kurumda eğitim alıyor olmalarından dolayı gerçek anlamda fayda elde ederler. İngilizce eğitimi kurs programları kurumumuz tarafından özeline seçilip, eğitim teknolojilerinin gelişimi ile doğru orantılı olarak geliştirilir. Derslerimizde; enteraktif yöntemleri benimseyip öğrenci dersin içerisinde etkin olmaya yönlendiririz. Bu sayede dili öğrenirken kullanan öğrenci, gerçek anlamda İngilizce öğrenebilmektedir.

Bize ulaşın

Beylikdüzü İngilizce kursu arayışınıza şimdi son verebilir ve bize ulaşabilirsiniz. Internet sitemizde yer alan seviye tespit sınavlarından faydalanarak İngilizce bilginizi Öncelikle sınayabilir, sitemizde detaylı biçimde gösterilen ve açıklamaları yapılan eğitim programlarından, ihtiyacınız olanı Tercih edebilirsiniz. Sizin için kurslara başlamadan önce rehberlik desteği de veriyor ve en doğru eğitim programına Katılmanızı sağlıyoruz. Bize ulaşmak için tek yapmanız gereken internet sitemizin iletişim linkinde yer alan telefonlarımızdan veya iletişim formlarımızdan bize ulaşmaktır. Dilerseniz bize eposta aracılığı ile de ulaşabilir veya İstediğiniz zaman grubumuzu ziyaret edebilirsiniz.