Bize Yaz

×
Merhaba, Başarı Garantili Eğitimlerimiz ile ilgili bilgi almak ister misiniz ?

Blog

Yenilikler ve Duyurular

KARİYERİNİZİ PLANLARKEN YABANCI DİLİ UNUTMAYIN!

KARİYERİNİZİ PLANLARKEN YABANCI DİLİ UNUTMAYIN!

KARİYERİNİZİ PLANLARKEN YABANCI DİLİ UNUTMAYIN!

Kariyerinizi Planlarken Yabancı Dili Unutmayın!

Kariyer planlaması yaparken pek çoğumuz yalnızca mesleki niteliklerimizin geliştirilmesine yönelik eğitimler alırız. Katıldığımız kurslar ve tamamladığımız lisans programları elbette mesleğimizin birer bileşeni olarak tercih edilir. Ancak modern zamanlarda yalnızca mesleki yetkilerin gelişmiş olması, kariyerim izle çok yüksek hedefler belirlememiz için yeterli değildir. Bunu da yabancı dil, belki de en az meslek kadar önemli bir unsur olarak karşımıza çıkacaktır. Dünyanın hemen her yerinde, temel eğitimden itibaren tüm seviyelerde en az bir yabancı dil eğitimi zorunlu olarak gerçekleştirilir. Her ne kadar kimi ülkelerde yabancı dil, önemsemiyor gibi görünse de aslında Durum tam olarak böyle değildir. Örneğin Fransızların İngilizce konuşmayın tercih etmedikleri pek çok kimse tarafından bilinir ancak Fransız Okullarının neredeyse tamamında İngilizce zorunlu yabancı dil olarak okutulur. Yani pratik de Fransızlar İngilizce bilirler.

Bu durum ülkemizde de çok farklı değildir. Ancak ülkemiz eğitim sisteminde maalesef bazı problemler vardır ve yabancı dil eğitimi yeterli seviyede verilememektedir. Tabi dünyada da bizimle aynı sorunu paylaşan pek çok ülke vardır. Biz, bu durumu dikkate alarak bireysel olarak harekete geçmeli ve dünyanın ortak Vizyon olarak paylaştı yabancı dil öğrenme politikasını bireysel imkânlarımızla hayata geçirmeliyiz. Ancak bu şekilde mesleki olarak daha yüksek hedefleri belirleyebilir ve bu yönde emin adımlar atabiliriz.

İngilizce kursu seçenekleri

Hangi düzeyde İngilizce biliyor olursanız olun, İngilizce kursu programlarına katılarak yabancı dilinizi en üst seviyeye kadar taşıyabilirsiniz. Modern Eğitim teknikleri ile geçmişte çok büyük sıkıntı veren yabancı dil öğrenme konusunu günümüzde son derece basit bir şekilde bir sorun olmaktan çıkarabilirsiniz. Bunun için öncelikle temel eğitim programlarına katılıp, hiç yabancı dil bilmiyorsanız bu seviyedeki eksiğimizi giderebilirsiniz. Devamında dilerseniz mesleki İngilizce eğitimleri alabilir ve iş yerinde aktif biçimde kullanabileceğiniz yabancı dil kabiliyetlerine sahip olabilirsiniz. Bunun yanında İngilizce dilbilgisi yeterlilik sınavlarına hazırlanarak bu alanda yeterliliğinizi resmi olarak belgelendirebilirsiniz.

İngilizce kursu almak için herhangi bir yaş sınırı söz konusu değildir. Çocuklar için İngilizce eğitimlerinden başlayarak, üst düzey eğitimlere kadar uzanan farklı klasmanlar da Yabancı Dil Eğitim alabilmeniz mümkündür. Biz İngiliz Akademi olarak, tüm seviyelerde maksimum niteliğe sahip eğitim programlarını, alanında uzman eğitimcilerin sunumu ile aktarmaktayız. Bizden eğitim almak için, dilediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilir, ihtiyacınız olan segmentte nitelikte eğitimi kolayca elde edebilirsiniz.